Hovslund og omegns beboerforening

v/formand Christian S. Jørgensen

Hærulfgade 14, Hovslund St.

Tlf: 20 68 85 02

Mail: csjoe@aabenraa.dk 

 

 

 

Stiprojektet til forsamlingshuset

Vi vil i løbet af sommeren etablere den nye sti fra Stationsvej til spejderhytte/forsamlingshus og er i fuld gang med planlægningen.
Men da vi i skrivende stund, ikke er helt klar, med alle forudsætningerne for at kunne komme i gang – kan vi desværre ikke informere om nyt endnu – men der kan følges med på vores facebook side og på www.hovslund.dk, hvor ny information vil blive lagt ud når det er tilgængeligt.

 

Ren dag 2018

Traditionen tro afholdt Hovslund beboerforening igen i år Ren Dag i Hovslund st. Dagen hvor vi hvert år forsøger at gøre byen forårsklar, eller måske skal vi nærmere kalde det sommerklar, det var i hvert fald en dejlig solskinsdag og måske var det årsagen til, at der mødte mange friske beboere op for at hjælpe. Der blev samlet rigtigt meget skrald sammen på de forskellige ruter rundt omkring i området. Det lykkedes også for bestyrelsen at få ryddet lidt op i huset å æ plas. Og sidst men ikke mindst så blev den gode gamle tunnel også gjort ren og hækken blev klippet.

Vi sluttede af med en mindst lige så god tradition, nemlig pølser og øl/sodavand. Det var rigtigt hyggeligt og vi håber der kommer lige så mange næste år.

TAK TIL ALLE DER KOM, FOR DEN STORE INDSATS.

    

Se alle billeder i galleriet

<' + '/div>

Ø. Løgum sogn

Beboerforeningen

Gymnastikforeningen

Forsamlingshuset

Spejderne