Hovslund og omegns beboerforening

v/formand Christian S. Jørgensen

Hærulfgade 14, Hovslund St.

Tlf: 20 68 85 02

Mail: csjoe@aabenraa.dk 

 

 

 

OBS. OBS. OBS. – sæt X i kalenderen

Volley og Petanque å “Æ ́ plas”

Er du til volley eller petanque ?? Hovslund og omegns beboerforeningen, vil prøve at lægge rammerne for en ​hyggelig dag​ hvor vi vil lave en volleyball turnering og petanque turnering LØRDAG d.9 juni.

Kunne du tænke dig at deltage i volleyball, så saml et hold i omgangskredsen eller på gaden og tag dem med. Kan du ikke skrabe et hold sammen, så kom alligevel, hvis der kommer andre uden hold, kan vi lave et ekstra hold.

Vil du hellere deltage i petanque turneringen, så skal du ikke bruge et hold men bare møde op. Kom og vær med eller bare kom og få et GODT grin!

Der kan købes forfriskninger i løbet af dagen og en pølse til frokost, og vi regner med en gang fælles grill som afslutning.

Programmet er dog ikke helt fastlagt, så hold øje med vores facebook side og/eller ​www.hovslund.dk​ for yderligere information.

 

Stiprojektet til forsamlingshuset

Vi vil i løbet af sommeren etablere den nye sti fra Stationsvej til spejderhytte/forsamlingshus og er i fuld gang med planlægningen.
Men da vi i skrivende stund, ikke er helt klar, med alle forudsætningerne for at kunne komme i gang – kan vi desværre ikke informere om nyt endnu – men der kan følges med på vores facebook side og på www.hovslund.dk, hvor ny information vil blive lagt ud når det er tilgængeligt.

 

Ren dag 2018

Traditionen tro afholdt Hovslund beboerforening igen i år Ren Dag i Hovslund st. Dagen hvor vi hvert år forsøger at gøre byen forårsklar, eller måske skal vi nærmere kalde det sommerklar, det var i hvert fald en dejlig solskinsdag og måske var det årsagen til, at der mødte mange friske beboere op for at hjælpe. Der blev samlet rigtigt meget skrald sammen på de forskellige ruter rundt omkring i området. Det lykkedes også for bestyrelsen at få ryddet lidt op i huset å æ plas. Og sidst men ikke mindst så blev den gode gamle tunnel også gjort ren og hækken blev klippet.

Vi sluttede af med en mindst lige så god tradition, nemlig pølser og øl/sodavand. Det var rigtigt hyggeligt og vi håber der kommer lige så mange næste år.

TAK TIL ALLE DER KOM, FOR DEN STORE INDSATS.

    

Se alle billeder i galleriet

<' + '/div>

Ø. Løgum sogn

Beboerforeningen

Gymnastikforeningen

Forsamlingshuset

Spejderne